пʼятницю, 24 листопада 2017 р.

Семінар-практикум учителів англійської мови


24 - го листопада 2017 року на базі методичного кабінету Новоархангельського районного центру по обслуговуванню закладів освіти відбувся семінар-практикум учителів англійської мови з проблеми "Формування ключових компетентностей школярів засобами іноземної мови. Особливості проведення ЗНО 2018 з англійської мови". 


Під час семінару обговорювалися питання: 
  • проведення шкільних олімпіад з англійської мови, підготовка учнів до участі в районному етапі олімпіади (09.12.2017), організація роботи журі районного етапу олімпіади.
  • Особливості проведення ЗНО 2018 з англійської мови.
  • Організація участі учнів у конкурсах, вікторинах  з англійської мови: "Гринвіч", "Пазл", конкурсі ораторського мистецтва та інш. (детальніше: https://welearnenglishabcd.blogspot.com/p/blog-page_9.html ).
  • Організація та проведення заходів щодо відзначення Року Японії в Україні.
  • Застосування учителями англійської мови інформаційно-комунікаційних технологій як ефективного засобу підвищення якості іншомовної освіти. У рамках опрацювання даного питання відбувся навчальний семінар-практикум з проблеми створення інтерактивних вправ на основі використання онлайнового сервісу LearningApps. (детальніше: LearningApps.org https://newblogwebok.blogspot.com/p/learning-apps.html)  



Немає коментарів:

Дописати коментар